Stichting Metafora

NIEUWS          30.09.2019

WIE IS DE KOE?

Hieronder de speellijst van Wie is de koe?

Kaarten zijn 4 weken voor aanvang te koop bij desbetreffende locatie en ze zijn te reserveren via wieisdekoe@gmail.com.

Speel je een muziekinstument en vind je het leuk om als muzikant een keer mee te spelen om de voorstelling een muzikaal en feestelijk tintje te geven, stuur een mail naar astridwarntjes@live.nl

ONS kent ONS

Meer dan vijfentwintig enthousiaste Oosterparkers reageerden op de oproep van Stichting Metafora om spelers, figuranten en muzikanten voor de voorstelling “Ons kent ons”.

Een theaterwandeling die rond kerst langs drie locaties in de wijk gaat. De eerste kennismaking met elkaar en met het script heeft inmiddels plaatsgevonden en de rollen zijn verdeeld.

Voor één van de rollen zoekt Astrid nog een jongen tussen de 16 en 22 jaar. Ben jij een jongen in die leeftijdscategorie en wil jij wel een kleine rol met tekst in deze theaterwandeling, neem dan contact op met Astrid door een mail te sturen naar astridwarntjes@live.nl.

Cultureel Spektakel Lewenborg

Ontdek al het moois wat Lewenborg te bieden heeft.

De voorstellingen staan gepland in 2020.

Je kunt je opgeven als je aan het spektakel mee wilt doen als acteur, danser, dichter, muzikant, vrijwilliger en meer.

Geef je op via astridwarntjes@live.nl.

Voor meer informatie over Stichting Metafora klik hier.