Stichting Metafora

NIEUWS          29.11.2019

ONS kent ONS

De Oosterparkwijk bestaat dit jaar 100 jaar. Om dat te vieren kun je rond kerst genieten van een verrassende theaterwandeling in de Oosterparkwijk. Tijdens de voorstelling wandel je langs vier locaties in de wijk en krijg je een kijkje “achter de voordeur”. Jacqueline Pieters nam het initiatief en Astrid Warntjes regisseert de wandeling.

Wandel je mee?

Reserveren van de kaarten kan via okotheater@outlook.com.

Klik hier voor meer informatie.

WIE IS DE KOE?

Hieronder de speellijst van Wie is de koe?

Kaarten zijn 4 weken voor aanvang te koop bij desbetreffende locatie en ze zijn te reserveren via wieisdekoe@gmail.com.

Speel je een muziekinstument en vind je het leuk om als muzikant een keer mee te spelen om de voorstelling een muzikaal en feestelijk tintje te geven, stuur een mail naar astridwarntjes@live.nl

Cultureel Spektakel Lewenborg

Ontdek al het moois wat Lewenborg te bieden heeft.

De voorstellingen staan gepland in 2020.

Je kunt je opgeven als je aan het spektakel mee wilt doen als acteur, danser, dichter, muzikant, vrijwilliger en meer.

Geef je op via astridwarntjes@live.nl.

Voor meer informatie over Stichting Metafora klik hier.